Ако бях министър на здравеопазването щях да поискам за всички

...
Ако бях министър на здравеопазването щях да поискам за всички
Коментари Харесай

Константин: Мои приятели починаха от коронавирус. Щях да поискам ваксинация за всички, ако бях здравен министър

 " Ако бях министър на опазването на здравето щях да желая за всички учители, чиновници на заведения и тн. безспорна имунизация. Да се изисква документ, както го вършат на Запад. Не е прелестно, само че подобен е животът. Ясно е че заболяването съществува. Имам другари, които не са сред нас. Притеснява ме фактът, че нашите управници се занимават с предизборна акция вместо да мислят дали ще има живи гласоподаватели. Трябва да се замислим за ограниченията ". Това сподели пред  Мариян Станков - Мон Дьо по Нова тв поп фолк артистът Константин.

По думите му ресторантьорския бизнес е на издъхване.

" Чашата преля, тъй като към този момент сме затворени втора година. Нещата са трагични. Затова протестираме. Ако не бях събирал през годините, нямаше да мога да оказвам помощ на личния състав ми. Хората изплащат заеми, гледат заболели родители, деца. Не може ти с лека ръка да кажеш: " Затваряме Ви ", сподели още артистът. Според него българите не желаят да се имунизират, тъй като не са осведомени.

Той показа, че около работата мъчно е отделял време на фамилията си, за което съжалява.

" Тъжно ми е, че раздавайки се за хората, съм надалеч от най-близките ми. Даже се майтапя и от време на време споделям " Добре че беше пандемията, с цел да опозная децата ми ", показа още Константин.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР