Ако бронхите ви са пълни със слуз и оздравяването е

...
Ако бронхите ви са пълни със слуз и оздравяването е
Коментари Харесай

Отървете се от кашлицата и почистете черния дроб с тази мощна домашна смес!

Ако бронхите ви са цялостни със слуз и оздравяването е доста постепенно, пробвайте тази рецепта за натурално лекарство за пречистване на белите дробове. Помага при елементарни настинки, грип, астма, само че също по този начин и за разчистване на черния дроб. Това средство оказва помощ за отваряне на дихателните пътища и работи доста бързо.

За тази ефикасна примес са ви нужни единствено 4 натурални съставки, които постоянно би трябвало да имате в дома си през зимните дни.

Има загряващ резултат и по този метод усъвършенства кръвообращението и метаболизма, а също по този начин спомага за по-лесното изхвърляне на насъбраните храчки.

Споделяме ви две предписания:

Необходими съставки (първа рецепта):

1 портокал 1 скилидка чесън 10 г корен от джинджифил 1 ч. л. мед

Дозата е предопределена за един човек и за еднократна приложимост. Необходимо е да се приема в продължение на няколко дни, до момента в който положението се усъвършенства изцяло, а резултатите се виждат още след първия ден.

Отрежете горната част на портокала, до момента в който стигнете до месестата част. С помощта на дребна лъжица изгребете част от вътрешността, с цел да извършите хлътналост. Извадете малко количество, с цел да ви остане повече от половин портокал за по-късно. Нарежете една скилидка чесън на ситно, а джинджифила обелете и го нарежете на ситно.

Сложете чесъна и джинджифила във вдлъбнатината на портокала, по-късно от горната страна изсипете 1 супена лъжица мед и разбъркайте леко. Портокалът се покрива с отрязаната част като капачка и се оставя да престои 2 часа на стайна температура. През това време джинджифилът, медът и чесънът ще освободят своите хранителни съединения в портокаловия сок.

След като изтече времето, прецедете сока, като притиснете чесъна и джинджифила през цедката. Сокът има доста прелестен усет, макар обстоятелството, че съдържа пикантни съставки.

Цялото количество се изпива едновременно и мигновено се усеща загряващият резултат, а положението на гърлото очевидно се усъвършенства.

За деца под 12 години е нужна консумация на 2 чаени лъжички от този сок след предварителна консултация с доктор.

Необходими съставки (втора рецепта):

2 узрели банана 2 с. л. домакински мед 400 мл вряла вода

Бананите се обелват и нарязват на колелца. Намачкайте ги с вилица, след което ги залейте с 400 мл вряла вода.

Бъркайте с лъжица към минута-две до приемане на компактна примес. Можете да извършите всичко това и в блендер. Когато сместа се охлади задоволително, прибавете две супени лъжици първокласен мед.

Разбъркайте още един път, след което покрийте сместа с паница или поднос, след което оставете да престои половин час. След това, прецедете през цедилка или тензух. Съхранявайте получения сироп в стъклен буркан в ледник. Полученото количество е задоволително за целия ден.

Разделете го на две равни елементи, след което пийте на всеки 12 часа, един път заран и един път вечер преди лягане. Ако желаете, можете да разпределите това количество на няколко пъти денем. На идващия ден повторете процедурата и пийте сиропа, до момента в който спре кашлицата и изхвърлите слузта.

Тези две предписания са отлични за пречистване на белите дробове и за възстановяване на кръвообращението.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР