Ако Борисов загуби местния вот, ще отиде в небитието като

...
Ако Борисов загуби местния вот, ще отиде в небитието като
Коментари Харесай

Социологът Мира Радева: Ако ГЕРБ загуби местния вот, отива при Св Петър

Ако Борисов загуби локалния избор, ще отиде в небитието като Национална движение „Симеон Втори". В същото време Политическа партия нямат структури, само че са мощните на деня и парите са в тях. Истинската загадка е какви са политическите упоритости на Има Такъв Народ. Хората помислиха, че партията на Слави ще промени системата след референдума през 2016 година, само че се оказа следващият балон ". Това съобщи социологът Мира Радева пред Нова Нюз.

„ Съвършено ясно е, че има един дълг към жителите, който би трябвало да се изплати. От предходната година на първите митинги споделих, че ГЕРБ би трябвало да слезе от властта. Очаквах от новите, които идваха на власт, да са готови, само че не се оказа по този начин. Сега сме обнадеждени и чакаме да забележим какво ще направи постоянният кабинет. Безсилието, което демонстрираха всички сътрудници, изключително при Има Такъв Народ, наля вода в мелницата на ГЕРБ и втвърди електората ѝ.

Притеснявам се, че новите имат заложени популистки оферти, които към този момент са клопки пред тях “, сподели още Радева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР