Ако Берлин започне мащабни прекъсвания на тока в цяла Германия,

...
Ако Берлин започне мащабни прекъсвания на тока в цяла Германия,
Коментари Харесай

FAZ: Спирането на тока в Германия ще доведе до хаос и смърт - 400 мъртви за първите 96 часа

Ако Берлин стартира огромни спирания на тока в цяла Германия, към 400 жители ще умрат единствено през първите 96 часа, обявиха немски анализатори. По тяхните думи, поради така наречен блекаут, страната ще потъне в безпорядък и престъпност.

Така, по мнението на анализаторите, в случай че една от федералните провинции на Германия остане без електричество, хронологията на събитията ще се развие по следния метод:

През първите два часа – пожароизвестителните и охранителните системи ще се изключат;

След осем часа – ще откажат услугите на службите за спешна комуникация;

До 24 часа – ще излязат от строя пречиствателните уреди /ще престанат да работят въобще или с доста ниска ефективност/, ще стартира падеж на добитъка;

след 96 часа – крах на хората, мародерство и грабежи.

„ Повече от 400 починали през първите 96 часа. Ето по какъв начин наподобява сюжетът при положение на сложно и дълготрайно спиране на електрозахранването в Рейнхау и Унтертаунус “, споделиха анализаторите от немското издание Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Гражданите ще останат без стационарни телефони, интернет, мобилни връзки и цифрово радио. Бензинът ще свърши по бензиностанциите, електронните системи за разплащане ще спрат да работят, заключиха анализаторите.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР