Ако бъдещето на Килиан Мбапе се превърна в държавен въпрос

...
Ако бъдещето на Килиан Мбапе се превърна в държавен въпрос
Коментари Харесай

Ако Меси се завърне - намаляват заплатите с 200 млн. в Барса

Ако бъдещето на Килиан Мбапе се трансформира в държавен въпрос за Пари Сен Жермен и Франция, тогава Барселона наподобява разчита на поддръжката на личния си районен президент, с цел да върне Лионел Меси назад в клуба. Договорът на аржентинската суперзвезда с ПСЖ изтича в края на сезона, а бъдещето му остана неразбираемо.

Перспективата за завръщане на Лионел Меси в Барселона продължава да провокира неспокойствие в Каталуния, макар че това ще бъде доста тежка задача за управителните органи в „ блаугранас “. Те би трябвало да понижат тавана на заплатите с към 200 милиона евро, без да прибавят нови към структурата на заплатите.

Президентът на региона Каталуния – Пере Арагонес, излезе с изказване по отношение на бъдещото на Лионел Меси и възможното му завръщане в Барселона: „ Много от нас биха се зарадвали на нещо такова. Числата би трябвало да работят, което е доста комплицирано, само че сигурно ще помогне да се добави към зрелището в Барселона, в случай че Лионел Меси се завърне “. Това съобщи Арагонес пред „ RAC1 “ по време на аматьорския шампионат на лигата на Жерар Пике, който се организира на „ Камп Ноу “, а самият президент участва.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР