Ако бъде избрано правителството, предложено от Има такъв народ, ще

...
Ако бъде избрано правителството, предложено от Има такъв народ, ще
Коментари Харесай

Ревизия на актуализацията на бюджета ще прави кабинетът на Трифонов, ако бъде избран

Ако бъде определено държавното управление, препоръчано от " ИТН ", ще има инспектиране на препоръчаната актуализация на бюджета от служебния кабинет. Това сподели номинираният за министър на финансите Пламен Данаилов пред Българска национална телевизия в сряда вечер.

Актуализацията, която внесе служебният кабинет, не беше съгласувана, в това число фискалният съвет към Народното събрание я съгласува с изключително мнение, означи той.

" Ще създадем проверка на актуализацията - методът, по който сега е показана актуализацията на пенсиите, допуска извънредно мъчно погашение на цялостния размер. Ще отнеме доста месеци ще генерира обществено напрежение измежду хората ", разяснява Данаилов.

Тъй като Народното събрание ще работи през август и няма да почива, в границите на доста малко време ще бъде импортирана нова актуализация за основаване на яснии точни правила, транспарантни за всички и да се знае по какъв начин се харчат парите, изясни той.

В България от 2005 година се приказва за въвеждане на програмно бюджетиране - това значи, че финансирането на дадените цели и задания е обвързано с ясни и транспарантни критерии. Тази бистрота ще даде опция на хората да знаят в действителност по какъв начин се харчат парите, сподели Данаилов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР