Ако бабите и дядовците не са решение, а щурото парти

...
Ако бабите и дядовците не са решение, а щурото парти
Коментари Харесай

С деца на Нова година - как да овладеем ситуацията

Ако бабите и дядовците не са решение, а щурото празненство до зори май ще се окаже единствено мираж, значи ни чака една новогодишна нощ с хлапетата . Ако имаме деца, не постоянно може, а и желаеме да се разделим с тях. И тогава се постанова да съставим прецизен проект за деяние, с цел да не си развалим вечерта.

Решението за домашно празненство , и то в нашия дом, е най-хубавият вид. Когато им се приспи, ги слагаме по леглата, и от нас се изисква само да пазим привидна тишина. Е, и да ги наглеждаме понякога.

 Снимка 331261

Но в случай че сме на непозната територия и децата са повече от едно, то сигурно в един миг ще се стигне до инфарктни обстановки. Че то на възрастните им става скучно по някое време, та на хлапетата ли няма?!

Корпус за бързо реагиране

За да си осигурим видимо успокоение за посрещането на 2018 година е най-важна предварителната подготовка . А какво обичат най-вече децата - игрите. Да, и лакомствата.

И евентуално някои от вас с изненада ще схванат, че не е належащо хлапетата цяла вечер да бъдат залепени за телефони, таблети, тв приемници или компютри, с цел да не ни тормозят.

По едно пликче с дребни лакомства за всеки час до среднощ може да накара децата да изчакат с неспокойствие настъпването на 2018 година Така ще отброяват оставащото време. Надпишете на всяка торбичка за кой час е предопределена.

 Снимка 331260

По традиция, новата година се посреща с нови облекла и по-късно повече лутане пред огледалото. Така че, децата също би трябвало да наподобяват съответно на ситуацията. Следколедните понижения са идеална опция да ги облечем публично.

Парти продуктите също са наложителни , с цел да бъдат хлапетата усмихнати. Шапки свирки, бенгалски огън в среднощ. Със сигурност ще им остане прелестен спомен.

За да няма ядосани

А до момента в който възрастните подвигат тостове, хлапетата също могат да не изостават от купона . Добре е да подготвим детско шампанско, няколко типа сок и прясно мляко за края на забавата. Можем да ги сипем във високи чаши за шампанско, с цел да се почувстват " като огромните ".

 Снимка 331264

Не би трябвало да пропущаме да запаметим най-забавните моменти от купона. Децата би трябвало да станат основни герои на доста от фотосите, с цел да си спомнят след това по какъв начин са посрещнали 2018 година Без подозрение на 1 януари ще пада огромен смях, до момента в който разглеждате фотосите.

Децата доста ще се забавляват и в случай че им организираме караоке с обичаните песни . В интернет има задоволително подобаващи клипове. Остава просто да им дадем поле за изява, написа Pinterest.

 Снимка 331263

Няма нищо неприятно и в това да посрещнем новата година два пъти . Преди децата да заспят по диваните, можем да преброим с тях до 12, да гръмнем детското шампанско и да ги обсипем с обич. След това те ще могат да си легнат удовлетворени, че не са проспали най-важната част от купона .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР