Ако Activision Blizzard бяха някоя малка компания, отдавна да са

...
Ако Activision Blizzard бяха някоя малка компания, отдавна да са
Коментари Харесай

Activision продължават със странните си изявления

Ако Activision Blizzard бяха някоя дребна компания, от дълго време да са в отвъдното, само че наподобява, че издателят е прекомерно огромен, с цел да си замине току-тъй.

Това, което се случва в офисите на студиото в последните години може да се дефинира само, като скандално. Явно е кой е отговорен за това и може би предлагането на Microsoft идва таман на време. Още през предишното лято стана ясно какъв брой несъответстващо е постъпило управлението на компанията, криейки с години случаите на тормоз на работното място и дискриминация. Дойде и новината, че шефовете на Activision се пробват да попречат на чиновниците си да се сплотяват в профсъюзи, а самият Бобо Котик продължи да омаловажава протичащото се, макар сериозните обвинявания, ориентирани персонално към него. А в този момент Activision продължава с несъответстващото си държание като компанията.

Call of Duty Vanguard се явява една от най-слабо представящите се игри от известната поредност. По разнообразни медийни изявления, продажбите на Vanguard са несравнимо по-слаби от всеки един CoD в последните години. Наскоро студиото регистрира отлив от 50 милиона месечни консуматори за година, а първичният триумф на Warzone е по-скоро минало. От Activision откриха казуса: средата на Втората международна война. И неналичието на нововъведения във Vanguard.

„Докато Call of Duty си остава едно от най-успешните заглавия в развлекателната промишленост за всички времена, то главното ни издание за 2021 не задоволи упованията ни, като имаме вяра, че повода за това е личното ни осъществяване. Избора на Втората международна война, като среда за играта не се харесва на част от нашата общественост и също така ние не предложихме задоволително иновация, както бихме желали да се случи, пишат Activision в упоменатия отчет.

Дали в действителност Втората международна война е повода за неуспеха на Vanguard? Както показват от VG24/7 по-скоро такава може да се търси в спазвания от години едногодишен цикъл на издаване на нова игра от сериите, което да е поуморило част от феновете на поредицата. Освен това излизането на играта съответства с появяването на други две огромни игри в FPS пространството – Battlefield 2042 и Halo Infinite. Според клюки, Activision обмисля да промени дългогодишната си процедура по издаване на нова CoD игра всяка година, като тази смяна ще настъпи след подготвяната да се появи в Modern Warfare 2 на Infinity Ward. Activision ускоряват упованията към нея още от в този момент описвайки, като най-иновативната, най-голяма и изобщо най-най игра от сериите, излизала до момента. Една от тези нововъведения, за които същите VG24/7 писаха неотдавна е въвеждането на морална система, сходна с тази от Red Dead Redemption 2, нова карта за Warzone, реформаторски метод в Battle Royale сегмента и др.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР