Акаунтите в социалните мрежи на Кубрат Пулев бяха подложени на

...
Акаунтите в социалните мрежи на Кубрат Пулев бяха подложени на
Коментари Харесай

Хакери нападнаха Кобрата

Акаунтите в обществените мрежи на Кубрат Пулев бяха подложени на хакерски офанзиви. Основната цел е формалната фейсбук страница на боксьора. Тя е най-популярната измежду българските спортисти и известни персони, като се следва от близо 500 000 консуматори.

Самият Пулев призна пред в. "България Днес ", без да споделя детайлности, че са се пробвали да хакнат акаунта му, само че не им се е получило. Кобрата има още профили в инстаграм и туитър. Те също са поддържани постоянно.

Кубрат Пулев стана офицер от запаса

Още няколко известни персони бяха ударени по обществените сметки. Сексбомбата Васи Стоянова, която имаше най-вече почитатели в инстаграм, беше завлечена с пари, откакто нейният профил беше откраднат. Васи Инстаграма заплати 700 евро на злонамерените виртуални апаши. Тя към момента не си е получила акаунта, от който изкарваше съществени доходи.

Подобни инциденти имаше и Валери Божинов. Той беше хакнат през есента. В продължение на няколко месеца инстаграм профилът на нападателя не беше деен. Божигол получи непредвиден подарък за 34-ия си рожден ден преди няколко дни.

Биляна спипала Валери Божинов на шаблон с 18-годишна

Инстаграмът беше възобновен, а близки до острието разкриха, че Валери е платил 4-цифрена сума. Щедрият бонвиван и преди се е отчитал на хакери, когато профилът на неговото бивше гадже Биляна Дол беше откраднат.

Хакерската офанзива е най-малкият проблем пред Кубрат Пулев. В момента той води тежки договаряния за мач с Антъни Джошуа. По предварителните прогнози срещата за международната купа в тежка категория би трябвало да се състои на 20 юни в Лондон. Очаква се идната седмица двете страни да си свидлив ръцете.

В момента Пулев е в Германия, където започва неговият подготвителен лагер. Кобрата има да позволява и сериозен проблем със своята виза, откакто беше върнат през предходната седмица. Продължават и размените на "любезности " сред боксьора и управлението на планинската база "Белмекен ", откакто той се оплака от неналичието на условия.

View this post on Instagram
BELMEKEN 2500m #power #fit #boxing #world #fights #condicionamentofisico #strong #nature #bulgaria #rila #mountains #conditioning

A post shared by Kubrat Pulev (@kubratpulev) on Feb 1, 2020 at 3:30am PST
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР