Акаунтите на екипа на Навални в социалните мрежи също така

...
Акаунтите на екипа на Навални в социалните мрежи също така
Коментари Харесай

Погребалните агенции в Русия отказват да погребат Навални

Акаунтите на екипа на Навални в обществените мрежи също по този начин споделяха видеоклипове на съветски звезди като балетната звезда Михаил Баришников, които приканват Кремъл да освободи тленните остатъци на Навални.

„ Благодаря на всички, които разгласиха и записаха видеопослания. Всички вие направихте това, което трябваше да извършите “, съобщи един от основните помощници на Навални, Иван Жданов, в Телеграм.

През август предходната година управляващите в Санкт Петербург проведоха скрито заравяне на водача на наемниците Евгений Пригожин, който почина в самолетна злополука, откакто оглави 24-часов протест и марширува към Москва. Семейството и помощниците на Навални обаче обявиха, че няма да одобряват безшумно заравяне, и алармираха, че ще се опитат да трансфорат погребението на опозиционния водач в рядка демонстрация на противоречие в Русия.

Вчера началникът на украинското разузнаване към Министерство на защитата Кирило Буданов съобщи, че съветският опозиционер Алексей Навални е умрял от тромб и гибелта му е била естествена.

„ Вероятно ще ви отчайвам, само че това, което знаем, е, че той в действителност е умрял от кръвен съсирек. И това е повече или по-малко доказана информация “, уточни Буданов.

Освен това стана ясно, че Навални е трябвало да бъде освободен. Това е трябвало да стане като част от замяна на пандизчии, сподели във видео в YouTube журналистката от неговия екип - Мария Певчих.

Руският опозиционер, както и двама неназовани жители на Съединени американски щати, е трябвало да бъдат разменени за Вадим Красиков - наемен палач от съветската работа за сигурност на ФСБ в пандиза в Германия. Преговорите са били в последния си стадий все още на гибелта на Навални.

Руската страна отхвърля да е забъркана в гибелта на Алексей Навални. Смъртният му акт гласи, че тя е настъпила по натурален метод, предава бТВ.

Красиков беше наказан пожизнен затвор в Германия поради убийството на чеченско-грузински отстъпник в заточение в Берлин през 2019 година Става дума за Зелимхан Хангошвили, който е убит с три патрона на 23 август 2019 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР