Академията на PwC стартира Face-to-Face подготвителни курсове за ACCA. Интензивните

...
Академията на PwC стартира Face-to-Face подготвителни курсове за ACCA. Интензивните
Коментари Харесай

Академията на PwC стартира Face-to-Face подготвителни курсове за квалификацията ACCA

Академията на PwC започва Face-to-Face подготвителни курсове за ACCA. Интензивните образования онлайн ще дадат опция на участниците да натрупат нужните познания, умения и опит за сполучливо полагане на изпитите за интернационално приетата подготовка. Програмата стартира в средата на юли с образование по Performance Management (PM, F5).

За разлика от общоприетите онлайн подготвителни курсове за ACCA, участниците в курсовете на Академията на PwC ще се срещнат с най-важното за всеки изпит единствено в границите на няколко дни . Чрез особено създадена стратегия, лекторите ще концентрират вниманието на студентите към значимите аспекти от всеки модул и ще изведат най-същественoто от теорията.

По време на образованието курсистите ще получат:
Практически познания за подготовка за изпитите от лектори с потвърден интернационален опит Насоки за значимата теоретична част Възможност за работа по на практика задания , свързани с всеки модул Персонално подпомагане и на практика насоки Възможност за изцяло подпомагане по време на целия развой на образование от екипа на Академията на PwC
Програмата покрива курсове в равнищата: Skills Level, Professional level - Essentials and Options - APM & AAA. Графикът на курсовете е следният:

ACCA Paper

Date - Introduction:

Date - Revision:

Total Days:

Skills Level:

Corporate and Business Law (LW, F4)

25 - 26 July

26 Aug

3

Performance Management (PM, F5)

15, 16, 17 July

19 - 20 Aug

5

Financial Reporting (FR, F7)

11 - 12 July

23 - 24 Aug

4

Audit and Assurance (AA,F8)

22 - 23 July

22 Aug

3

Financial Management (FM, F9)

18 - 19 July

21 Aug

3

Professional Level:

Strategic Business Reporting (SBR)

9-10 & 23-24 July

22 Aug

5

Advanced Performance Management (APM, P5)

8 & 22 July

21 Aug

3

Advanced Audit and Assurance (AAA, P7)

24 - 25 July

23 Aug

3

Допълнително ще бъдат оповестени и курсове, които ще се проведат в интервала октомври - ноември 2019 за подготовка за идната изпитна сесия през декември 2019.

Интензивните подготвителни курсове са ориентирани към експерти в областта на счетоводство, одит и финанси, които желаят да получат интернационално приетата подготовка и да станат членове на ACCA.

Лектори в програмата са интернационалните финансови специалисти и практици с дълготраен опит в интернационалните компании и ACCA образования по целия свят.

Академията на PwC дава професионално образование и развиване посредством на практика образования, водени от интернационалните специалисти. Обученията включват Mini MBA стратегия, подготовка за изпити за квалификацията ACCA, курсове по финанси, водачество, бизнес умения, продажби и други Академията на PwC е местен Approved Learning Partner на ACCA и работи с високо квалифицирани и интернационално приети лектори от ACCA за осъществяване на качествени образования.

Повече информация за подготвителните ACCA курсове, лекторите и опциите за записване може да откриете тук.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР