Академията на Лудогорец награди най-добрите си млади таланти. Призовете бяха

...
Академията на Лудогорец награди най-добрите си млади таланти. Призовете бяха
Коментари Харесай

Академията на Лудогорец награди най-добрите си млади таланти

Академията на Лудогорец награди най-хубавите си млади гении. Призовете бяха връчени на празненство в залата на читалище " Развитие 1869 ". За най-хубави тимове на Академията за сезон 2018/2019 бяха оповестени Лудогорец U16 и U18. Двете обединения завоюваха златото в своите възрастови групи. Купите им бяха връчени от кмета на общината доктор Валентин Василев и регионалния шеф Гюнай Хюсмен.

Отборите на Лудогорец U14 и U16 получиха купите за зонални първенци. Трофеите връчи ръководителят на Областния съвет на БФС Динчер Къров.

На тържеството бяха раздадени и седем самостоятелни награди. Приза за най-хубав вратар получи Владимир Русанов от тима на U18. Най-добър бранител стана Анастас Пемперски от състава на U16. Като най-хубав полузащитник бе отличен Росен Иванов от U16, а Калоян Симеонов от отбора на U17 - за най-хубав нападател. Наградата за най-хубав голмайстор заслужи Константин Димитров от U13. За най-полезен състезател бе отличен Петър Караангелов от U18, а за най-перспективен играч бе разгласен Петър Кирев от U14.

Собствениците на ПФК Лудогорец Кирил и Георги Домусчиеви наградиха с ръчни часовници всички футболисти от трите обединения на Академията, играли на край през сезона - U14, U16 и U18. Най-малките, водени от Емил Георгиев, останаха втори, само че завоюваха шампионата в своята зона Варна.

Церемонията по награждаването бе открита от шефа на Академията на Лудогорец - Радослав Комитов. Той благодари на управлението на клуба за поддръжката и предоставените условия за работа, които по думите му дават идеална причина за реализиране на тези резултати. От името на цялата школа той изрази своите благодарности и към общината, треньорите, медицинския и кондиционния екип, както и почитателите.

" Надявам се и през идната година да ви зарадваме с още награди, с повече първи места и с повече гении, които влизат в мъжкия футбол, както в ПФК " Лудогорец ", по този начин и в цялата страна ", сподели Комитов.

На церемонията бе прочетен и приветствен адрес от президента на Лудогорец - Александър Александров.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР