Академия Никола Тесла започва за летните си школи по математика

...
Академия Никола Тесла започва за летните си школи по математика
Коментари Харесай

През лятото се учи най-добре!

Академия " Никола Тесла " стартира за летните си школи по математика и програмиране.

" През лятото се учи най-добре " - споделя доктор Валентина Иванова, съосновател на академията. " Липсва напрежението и напрежението от учебните изпитвания. Има време и за потребни, и за приятни занимания. Децата са отпочинали и съсредоточени. Лятото им дава опция да избират какво да учат и те идват при нас с готовност. "

Форматът на образованието в академия " Никола Тесла " взима най-хубавото от златните години на българското обучение - групите са дребни - до 6 деца, сред учители и възпитаници се построяват чудесни връзки на доверие и взаимно почитание. Преподавателите познават самостоятелните особености на всеки собствен възпитаник и работят за неговото персонално израстване. Натоварването е уравновесено - сред работа с преподавател и независима работа у дома, с цел да сме уверени, че знанията са усвоени и могат да бъдат приложени с лекост в разнородни обстановки - за решение на образователни и житейски задания.

Курсовете по математика и програмиране през лятото могат да бъдат продължени и през образователната година. Важно е децата и младежите да учат редовно, с цел да напредват с лекост през годините. Така освен резултатите в учебно заведение и на матурите ще са отлични, а се натрупат познания, които остават за цялостен живот.

Преди в школите по математика се организират входни диагностични проби. За школите по програмиране и роботика за най-малките вършим специфични демо уроци.

За подробна информация и може да ни потърсите на телефон: 0899386370 или на уеб страницата на Академия " Никола Тесла " във Варна.

Академия " Никола Тесла " във Варна се намира на основната, покрай хотел " Черно море " - бул. " Княз Борис I-ви " 46, ет. 2
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР