АКАДЕМИЯ НА ВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ, Колорадо (AP) — Рийз Уотърс вкара

...
АКАДЕМИЯ НА ВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ, Колорадо (AP) — Рийз Уотърс вкара
Коментари Харесай

24-ти щат Сан Диего прави рекордните за сезона 11 тройки, постига победа със 77-64 над Air Force

АКАДЕМИЯ НА ВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ, Колорадо (AP) — Рийз Уотърс вкара 15 точки, правейки пет от Сан Най-високите за сезона 11 тройки на Диего Стейт и 24-ите в класацията Ацтеки реализираха победа със 77-64 над Еър Форс във вторник вечер.

Ацтеките (18-5, 7-3 Маунтин Уест) лиши 5 1/2 минути, с цел да се открият и да вземат първата си преднина, само че откакто го направиха, те в никакъв случай не погледнаха обратно. Те отвориха мача със серия от 13-0 в първото полувреме и в последна сметка поведоха с 25 при успеха си за деветата си поредна победа над Соколите (8-14, 1-9).

Сан Диего Стейт се реалокира в четиристранно тъждество за първо място в класирането на конференцията, присъединявайки се към № 25 Ню Мексико, № 22 Юта Стейт и Бойзи Стейт.

Физическото наличие на Jaedon LeDee долу се оказа прекомерно огромно за Air Force, защото той приключи с 14 точки и девет битки. Сан Диего Стейт също игра преследваща отбрана и форсира 14 връщания на играчите – в това число три нарушавания на времето за удар. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР