Академия BULATSA обяви есенната си кампания за набиране на кандидати

...
Академия BULATSA обяви есенната си кампания за набиране на кандидати
Коментари Харесай

BULATSA търси ръководители на полети

Академия BULATSA разгласи есенната си акция за набиране на претенденти за длъжността „ Ръководител на полети ”.

Както всяка година искащите да се образоват за специалността, могат да подават документи „ on-line ” до 30 октомври, в това число. Приемът е непрекъснат, само че подалите след тази дата ще бъдат включени в подбора за пролетната сесия през 2024 година.

Повишеният трафик в небето над България, отваря късмет за всички, които желаят да се обучат на тази специалност. Кандидатите ще би трябвало да преминат през пет стадия на изпит, с цел да бъдат позволени до образованието за длъжността „ Ръководител на полети “.

Изискванията за кандидатстване са висше обучение – с минимална просветителна степен „ бакалавър “, без значение от специалността. Първият стадий от подбора е банкет на документи, след което, претендентите, които дават отговор на условията на обявата ще бъдат поканени на тест FEAST (FirstEuropean Air TrafficControllerSelectionTest), който се организира в две елементи. След сполучливо показване на FEAST, те следва да преминат сполучливо инспекция за здравна валидност клас 3. Последните два стадия на подбора са на практика извършения на симулатор и заключително изявление.

Сертификат за притежаване на британски език към този момент не е нужен, защото равнището на притежаване на езика се прави оценка посредством теста FEAST.

Преминалите всички стадии на изпитите ще стартират двугодишно  обучение в Академия BULATSA, където ще бъдат подготвени, с цел да станат правоспособни ръководители на полети. През този интервал те ще получават и месечна стипендия.

За да се срещнат с детайлностите за подбора и активността на предприятието, BULATSA ще проведе  „ Дни на отворени порти “,

На 25 септември, 13 и 26 октомври. За да се включат в събитието, искащите би трябвало да се записват на уеб страницата на компанията: „ Дни на отворени порти “ на BULATSA в София – BULATSA
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР