Академик (Свищов) продължава да се укрепва във всички линии и

...
Академик (Свищов) продължава да се укрепва във всички линии и
Коментари Харесай

Академик със сериозна селекция, взе вратар на Лудогорец

Академик (Свищов) продължава да се укрепва във всички линии и звена за новия сезон в Северозападната Трета лига, в който евентуално ще се преследва и завръщане в професионалния футбол.

Свищовлии показаха четвърто ново попълнение и това е вратарят Християн Стоянов от ПФК Лудогорец. До момента той беше част от втория тим, където с Пламен Пепеляшев се бореше да бъде конкуренция на титуляря и юношески национал на България Дамян Христов. Колкото и да е необичайно, Стоянов е от Разград - един от доста дребното локални футболисти в академията на първенците. Логично и през цялата си юношеска кариера е бил в локалната школа.
 
В същото време Академик (Свищов) притегли и млад експерт за работа с вратарите при подрастващите. Това е Тодор Йоцов, който досега е бил в детско-юношеската школа на ПФК Славия а в този момент се причислява към Академик, с цел да развие пълноценна стратегия за развиване на вратарския пост. Йоцов е анализатор и създател в най-популярната платформа за вратари в България - goalkeeper.bg.

Иначе от последния тим, състезавал се в Трета лига през миналия сезон, остават деветима футболисти, като се прибавят и пет момчета от школата на клуба. Академик (Свищов) приключи на 8-о място с 39 точки през последната акция, само че в този момент задачите са съществено повишени.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР