Академик Пловдив отстъпи на Ямбол в третия кръг на НБЛ,

...
Академик Пловдив отстъпи на Ямбол в третия кръг на НБЛ,
Коментари Харесай

Васил Бачев: Не очаквахме този млад отбор на Ямбол да играе по този начин

Академик Пловдив отстъпи на Ямбол в третия кръг на НБЛ, а ето по какъв начин баскетболистът на пловдивския отбор Васил Бачев разяснява провалянето.

„ Наистина направихме доста неточности. Мисля, че това ни коства и мача. Отвориха огромна разлика, изключително първата част, което се случва за трети мач. Може би не чакахме този млад тим на Ямбол да играе по този метод, за което ги приветствам. Пореден неприятен мач в отбрана за нас и за следващ път догонваме от огромна разлика. Ако съумеем да влезем по-фокусирано в мача и да ограничим тези неточности, може би ще имаме повече триумфи.
 Ямбол подчини Академик Пд и записа първа победа в НБЛ Ямбол подчини Академик Пд и записа първа победа в НБЛ
Явно на този стадий ние не играем отбраната, която би трябвало да играем, с цел да побеждаваме. Ще работим и се надявам да подобряваме отбраната. “, съобщи Бачев.

Той разяснява и идващия противник на отбора – Черно море Тича.
 Георги Герганов: Уникално е да се играе с фигури като Павел Маринов и Иван Лилов Георги Герганов: Уникално е да се играе с фигури като Павел Маринов и Иван Лилов
„ Отборът на Варна е като видоизменен. Сигурно се дължи на треньора, нямам никаква визия. Не съм ги гледал. Гледам статистиката, имат хубави победи, вкарват 60 точки на полувреме, което е извънредно доста. Отиваме за победа. “, приключи опитният баскетболист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР