Акад. Николай Денков от Продължаваме промяната каза, че е очевидно,

...
Акад. Николай Денков от Продължаваме промяната каза, че е очевидно,
Коментари Харесай

Николай Денков: Кабинетът ”Габровски” не беше реализиран, защото към него нямаше доверие

Акад. Николай Денков от Продължаваме промяната сподели, че е явно, че няма доверието в Кабинета " Габровски ", тъй като не е ясно кой ще взима решенията в него. Денков уточни, че Кабинетът " Габровски " е бил обявен като самостоятелен, само че това не е по този начин.

 

Бившият учебен министър уточни, че Политическа партия започва с недостиг на доверие. В този смисъл той е подготвен на разговор към всички представители в Народно събрание. Денков уточни, че той е специалист на СУ „ Св. Кл. Охридски ”. Той напомни, че е бил поканен в служебния кабинет на президента Росен Плевнелиев през 2014г. Денков сподели, че не е взел участие в партийните срещи на ГЕРБ. През 2016г. Денков подава оставката, тъй като има кардинални разлики.

 

Бившият учебен министър сподели, че е належащо политическо съгласие и експертиза, с цел да се излезе от политическата рецесия. Той уточни, че е от съучредителите на Политическа партия и има ангажимент само към групировката.

 

Денков уточни, че главният проблем в българската политика е " жаждата за корупция, която се вижда в доста политиците ", тъй като " това твори атмосферата и пречи на развиването на България. " Денков прикани, че би трябвало да се изкорени това зло и то да бъде преодоляно. "

 

Денков сподели, че учените основават новото познание, само че по какъв начин ще бъде употребявано вземат решение политиците и припомни термоядреният развой, който може да бъде осъществен по два метода - като нуклеарна бомба или за енергийни източници.

 

Николай Денков сподели, че Политическа партия показва вяра, че България може да бъде ръководена по-добре. той е уверен в по-доброто бъдеще на страната, което е обвързвано с по-качественото ръководство.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР