AirHelp - компания за компенсации при отложени или неосъществени полети

...
AirHelp - компания за компенсации при отложени или неосъществени полети
Коментари Харесай

Busines Insider: Това са 13-те най-добри авиокомпании в света

AirHelp - компания за обезщетения при отсрочени или неосъществени полети - организира класиране за най-хубавите самолетни компании в света. Някои от резултатите са изненадващи.
Шестата годишна ранглиста на AirHelp прави оценка самолетните компании, като се основава на качество на обслужването, навременно осъществяване на полетите и обработка на настояванията на клиентите. Тези три критерия оформят крайния резултат, оповестяват от Busines Insider.
Най-високо оценените самолетни компании потвърждават, че обслужването на клиентите е ключът и не е нужно да предоставяте първокласна услуга, с цел да може потребителите да усетят положителното отношение към тях.
Вижте 13-те най-хубави самолетни компании в света, класирани във прогресивен ред съгласно общия им резултат по трите индикатора от класацията на AirHelp.
13. Wizz Air — 7.95
Нискотарифната унгарската самолетна компания е считана за надеждна що се отнася до идване на полетите в точния момент (88%). Но Wizz Air са на това място в класацията най-много поради оценката за обслужване на клиенти – 6 от 10.
12. Norwegian — 8. 0
С оценка 8 за положително обслужване и 8.61 за обработка на искове, самолетната компания, която се гордее с най-дългия нискотарифен полет – от Лондон до Сингапур – се класира на 12-та позиция.
11. KLM — 8.01
Кралската холандска самолетна компания има добра оценка за времевата акуратност - 85%, 7,54 за обработка на заявки и 8 за обслужване.
10. Virgin Atlantic — 8.04
Virgin Atlantic са на 10-о място с 8 за обслужване, 7,95 за обработка на искове и 82% за акуратност.
9. Air Malta — 8.09
Тази по-малко известна самолетна компания е извънредно ефикасна при обработката на искове с резултат от 9.13 и много надеждна що се отнася до акуратност - 86%, само че за обслужване на клиенти получава едвам 7.
8. Qantas — 8.12
Можете да очаквате прецизен полет на Qantas - които в този момент летят без спиране от Пърт, Австралия до Лондон - с рейтинг 89% за акуратност, както и 8 за обслужване.

7. Aegean Airlines — 8.19
Тази гръцка самолетна компания е 90% точна, както и с изненадващо добра оценка за обслужване на клиенти – цели 8 точки.
6. Austrian Airlines — 8.25
Друг впечатляващ резултат за обработката на исковете идва от австрийската самолетна компания, която означи и 8 точки за качество на обслужването.
5. South African Airways — 8.31
Резултатът от обработката на поръчките е 8.69, 8 за обслужване на клиенти и 85% за времева акуратност, което слага самолетната компания на Южна Африка на пето място.
4. Singapore Airlines — 8.33
Предлагащи най-дългия полет в света - 19 часа от Сингапур до Ню Йорк, Singapore Airlines получават оптималната оценка 10 за качество на обслужването и могат да се похвалят с 85%точност на полетите. Но по-ниският резултат от обработката на потребителските искове - 6.77 - ги слага на четвърто място тази година.
3. Etihad Airways — 8.43
Etihad на ОАЕ се подреждат измежду най-хубавите самолетни компании в света с 9 точки за обслужване, 86% за акуратност и 7,47 за обработка на искове.
2. Lufthansa — 8.57
Германската самолетна компания се класира на второ място с помощта на резултата от 10 за обслужване и 8.63 за обработка на искове, като при тях точността е единственият по-слаб индикатор - 76%.
1. Qatar Airways — 9.07
Най-добрата самолетна компания в света съгласно класацията на AirHelp е Qatar Airways с оценка 10 за качество на обслужване, 8,86 точки за обработка на искове и 89% акуратност при за времевите резултати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР