Airbnb търси 12 души, за да живеят живота на номади

...
Airbnb търси 12 души, за да живеят живота на номади
Коментари Харесай

Airbnb иска да плати на 12 души, за да живеят като номади в продължение на една година

Airbnb търси 12 души, с цел да живеят живота на номади в продължение на една година. Програмата е наречена " Live Anywhere on Airbnb " и ще избере хора, които да живеят гратис в парцели от портфолиото на Airbnb в продължение на една година - в подмяна гостите ще споделят своя опит с Airbnb, написа Business Insider.

Програмата започва през юли, а определените късметлии ще прекарат общо 10 месеца в пътешестване, което стартира през септември. Те ще могат имат до трима придружители.

Airbnb ще дава на участниците от 12 000 до 24 000 $ за първите пет месеца, според от това с какъв брой посетители желаят да пътуват. Участниците ще получат и пари за транспоррт - към 12 000 $, според от броя на придружителите.

Избраниците ще могат да пътуват на всички места по света - според от локалните ограничавания, свързани с Коронавирус. Те сами ще вземат решение за това къде да пътуват и какъв брой време да останат на обещано местонахождение.

Airbnb приема заявки за програмата до 30 юни. Кандидатства се на уеб страницата на Airbnb. Кандидатите ще би трябвало да попълнят поредност от въпроси и да опишат за какво желаят да живеят като номади.

Ще се изберат 20 финалисти въз основа на критерии като предпочитание за присъединяване в програмата, креативност. Финалистите ще бъдат известени, че са определени до 5 юли. Те ще би трябвало да изпратят двуминутно видео, в което ще би трябвало да обяснят за какво са кандидатствали.

Новата самодейност на Airbnb идва след възходящата известност на дълготрайните престои в частни къщи чартърен. Според данни на Airbnb престоят от 28 дни или повече се е нараснал с 10% при нощувки, резервирани от 2019 до 2021 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР