Ахмед Доган свършва като Тодор Живков - с едно одеало,

...
Ахмед Доган свършва като Тодор Живков - с едно одеало,
Коментари Харесай

Проф. Румяна Коларова: Ахмед Доган свършва като Тодор Живков - с едно одеало

Ахмед Доган свършва като Тодор Живков - с едно одеало, а краят му ще е като края на Индже. Такова съпоставяне направи в студиото на Българска национална телевизия политоложката проф. Румяна Коларова.

 

" Краят на Доган е доста подобен с края на Индже. Доган се пробва да сътвори за себе си едно легенда, каквато Индже е основал. Моето прозренеие е, че краят на Доган може да е като краят на Индже, който е погубен от сина си ", сподели проф. Коларова.

Присъствието на Доган в българската политика беше надменно и скандално, отсече тя.

Доган е артикул не толкоз на българската Държавна сигурност, колкото на конгломерата с Комитет за Държавна сигурност (на СССР), напомни проф. Коларова.

 

Доган има жанр на живот като Тодор Живков, той следва този модел - резиденции, яхти, охрани и най-после свърши с едно одеало, а път Ани Младенова му кърпеше чорапите. И Доган свършва с едно одеало. Доган е доста мистериозен, неговите обществени позиции в никакъв случай не са били с политическата словосъчетание, те са били с метафизичен понатия, които са универсални, посочи проф. Коларова.

И двете обединения - ДПС-Доган и ДПС-Пеевски ще претендират, че съставляват достоверното Движение за права и свободи. Целта им е да се стигне до правосъдно решения, разяснява проф. Коларова ситуцаиятаа с регистрациятаа в ЦИК на двете обединения.

Това, което следим в дейностите на Движение за права и свободи, аз назовавам кърджалийски демократизъм, сподели проф. Коларова.

 

Очаквайте детайлности

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР