Ахмед Доган обвини всички граждани на България в появата на

...
Ахмед Доган обвини всички граждани на България в появата на
Коментари Харесай

Доган обвини всички в появата на феномени в политиката и призова за събуждане от летаргията - Булевард България

Ахмед Доган упрекна всички жители на България в появяването на " сходни явления, които се хранят от властта, парите и страха ". В послание, под формата на писмо, Доган приканва за " лишаване на тази „ хранилка “ в името на нашата обща независимост и сигурност. В името на мира! ".

Припомняме, че Делян Пеевски беше номиниран за ръководител на Движение за права и свободи точно от Доган след оставката на предходния водач Мустафа Карадайъ. Тогава създателят на Движението назова Пеевски " феномен " в политиката. Малко по-късно почетният ръководител размишления и даде нова формула преди конференцията на партията - ръководителите да са двама и за подобен да бъде определен и Джевдет Чакъров. Последният остана на страната на Доган след разцеплението в Движение за права и свободи.

" Политическото напрежение, което ежедневно се задълбочава пред очите ни, към този момент не е нито вътрешно партиен проблем на Движение за права и свободи, нито е етнически, то към този момент се трансформира в народен въпрос. Лежерното махане с ръка, съчетано с изрази от рода на „ това е техен проблем, дано да си го решат сами “, ми разсънват прочувствени и мисловни асоциации преди 40 години… Проблемът не е подбуден от мюсюлманите в България, и неговото разрешаване не е единствено наша отговорност! Кой и по какъв начин е основал избрани тъмни политически субекти, не е тематика на предизборна акция, а на нужен публичен спор, комбиниран с задължения на способените държавни органи ", декларира Доган.

По думите му " неналичието на Справедливост е разследване от отчасти превзетата страна: прокуратура, правосъдно произвеждане, силови органи ".

Преди дни прокуратурата погна Джейхан Ибрямов - непосредствен до Ахмед Доган човек. Кандидат-депутатът и депутат от 50-ото Народно заседание от ДПС-Доган беше задържан с белязани 100 хиляди лева

Почетният ръководител на Движение за права и свободи дефинира предварителните парламентарни избори на 27 октомври за " съдбоносни " и приканва за пробуждане от летаргията.

" Явно е пристигнало време да се събудим от летаргията и да поемем персоналната си тежест за свободата ни и за сигурността на идните генерации. Но на първо място би трябвало да се освободим от Страха. А има единствено един метод да го създадем: да тръгнем против субекта, който го предизвика! Страхът е належащо възприятие за нашето оцеляване, както вярата, вярата и любовта, както ревността и завистта… Не се опасявайте от Страха! Управлявайте го! ", обръща се към нацията Доган.

" В него е заложена голяма еволюционна сила, която след това се трансформира в отричане, ненавист и гняв… Когато духът на Страха се освободи от „ бутилката “, стават радикални промени в обществото. Готови ли сте да го създадем? ", се споделя още в писмото на почетния ръководител.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР