„Ахмед Доган е специален човек за нас, депесарите, и за

...
„Ахмед Доган е специален човек за нас, депесарите, и за
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Ахмед Доган е специален човек за нас, депесарите, и за България

„ Ахмед Доган е специфичен човек за нас, депесарите, и за България “, сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

„ С рухването на комунистическия режим господин Доган уточни верния път на страната – демокрацията, и верния път за решение на междуетническите проблеми. Той постави в едната ни ръка бюлетината за избори, а в другата – знамето на България “, съобщи той.

„ Така казахме НЕ на реваншизма, ДА – на демокрацията, НЕ на опълчването, НЕ на омразата, ДА на свободата “, сподели Карадайъ.

„ По този метод създадохме известния в целия свят български етнически модел за решение на междуетническите проблеми, в чиято основа стои философията на заедността “, акцентира Мустафа Карадайъ.

„ Различните да бъдем дружно, всеки да отстоява своята еднаквост, в случай че е належащо да оказваме помощ и на другия в отстояването на неговата еднаквост, само че отново да бъдем дружно и дружно да градим общото ни бъдеще в нашата Родина България “, съобщи в умозаключение ръководителят на Движение за права и свободи.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР