Ахмед Доган е бил погрешно разбран от Бойко Борисов и

...
Ахмед Доган е бил погрешно разбран от Бойко Борисов и
Коментари Харесай

Карадайъ: ГЕРБ грешно разбра Доган

Ахмед Доган е бил неправилно свестен от Бойко Борисов и Цветан Цветанов, съобщи в Млечино ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, представен от уеб страницата „ 24Родопи “.

Посланието на Доган било, че единствено партия Движение за права и свободи е подготвена да ръководи страната, само че единствено това не е задоволително. Трябвало да се разбере, че Българска социалистическа партия не е подготвена, а не, че ГЕРБ е незаменима, разясниха след митинга депутати от Движение за права и свободи.

Погрешно било тълкуванието, че Доган споделил надали не, че единствено Бойко Борисов може да ръководи, сподели Карадайъ.

Елитът на Движение за права и свободи дойде в ардинското село, с цел да означи с възпоменателен митинг-мевлид годишнина от първия кротичък митинг против промяната на имената.

„ Гответе се да управляваме страната, само че готови, а не като тези. Премиерът направи неверен прочит на разбора на почетния ръководител Ахмед Доган на Коледното празненство.

Господин Доган сподели, че не сме подготвени да управляваме по условията на днешното време, само че ние си знаем и по тази причина се приготвяме. А, един, който заема длъжността министър председател през днешния ден, направи неправилен прочит на този разбор. Осем години страната върви по инерция. Ние, не сме подготвени, само че се приготвяме, Борисов даже не знае, че не е подготвен “, сподели Карадайъ.

Не сме споделили и това, че няма да има избор, изясни още ръководителят на Движение за права и свободи.

„ Напротив има решение на Централния съвет на Движение за права и свободи и до момента в който има фашисти и националисти във властта, не избор, а ще има вотове. А господин Доган в своя разбор ясно акцентира, че има една граница, която не би трябвало да се прекрачва. Но никой не е споделил, фашисти и националисти да останат в властта. Доган не е споделил, че няма да има избор “, добави Карадайъ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР