Ахмед Доган даде около 1,5 млн. лв. за 70 %

...
Ахмед Доган даде около 1,5 млн. лв. за 70 %
Коментари Харесай

Данаил Папазов: Доган даде 1,5 млн. лв. за 70% от ТЕЦ-Варна, работниците ни ще почиват в Сараите

Ахмед Доган даде към 1,5 млн. лева за 70 % от ТЕЦ-Варна, а не 3500 лева, както се твърди. Това сподели по БТВ изпълнителният шеф на ТЕЦ-а Данаил Папазов. Припомняме ви, че той е някогашен транспортен министър в държавното управление на Пламен Орешарски и някогашен изпълнителен шеф на ”Пристанище Варна ”.
Любопитното е, че компанията на Папазов- " Сигда ", придобила Топлоелектрическа централа Варна за 48.5 млн. евро, като част от парите са от банков заем. Той повтори тезите си от преди няколко дни, а точно, че дълго време опитвал да купи единствено пристанището на Топлоелектрическа централа " Варна ", тъй като имал интерес единствено към него, само че откакто станало ясно, че това е невероятно, купил " от немай-къде " цялото сдружение. В същото време Доган имал проекти за развиването на електроцентралата и нейната " екологизация " и по този начин ползите им се допълнили.

Папазов изясни, че нескоро е придобил и компанията, която има Сараите на Ахмед Доган. Уточни, че задачата е служащите да има къде да почиват. Отказа да каже какви пари е прибрал той и Доган от страната за студения запас на ТЕЦ-а.

Вчера от " Антикорупционен фонд " излязоха с позиция, че ТЕЦ-Варна е рисков за националната сигурност. Папазов дефинира тези изказвания като " нелепости ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР