Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март

...
Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март
Коментари Харесай

Имаше няколко опита за покушение срещу Доган, разкри Ерджан Ебатин

Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от не по негово предпочитание и воля е охраняван, тъй като от него зависи политическият избор и ориентировка на 500 000 български гласоподаватели. Тази воля не се харесва на някои и няколко пъти беше посегнато върху неговия живот. Това разкри депутатът от Движение за права и свободи Ерджан Ебатин пред бТВ, акцентирайки, че и след 2013 година е имало няколко опита за нападение против Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от.

"Не е поради самия Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от. Става въпрос за гласоподавателите на Движение за права и свободи. На никого не му е прелестно, най-малкото на Доган, да не може да излиза свободно”, разяснява депутатът.

Халил Летифов: Няма да вкарат Движение за права и свободи в блатото

Той счита, че има опит да се използва името на Доган за задачите на Христо Иванов.

“Когато атакуваш някой персонално, значи липса на причини. Би трябвало да атакуваш Движение за права и свободи по повод целите и програмата. Защо не нападат Движение за права и свободи и Доган, че първи той заложи стратегически за визия на развиване на страната, за влизане в НАТО, в ЕС”, разяснява Ебатин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР