Ахмед Али, който беше задържан при мащабна акция на ГДБОП,

...
Ахмед Али, който беше задържан при мащабна акция на ГДБОП,
Коментари Харесай

Задържаният пловдивски сутеньор на мъжки проститутки тъне в лукс и разкош

Ахмед Али, който беше арестуван при огромна акция на ГДБОП, си живурка като цар, написа .bg . 51-годишният сутеньор, който експлоатира мъже (а и не само) за полови услуги в чужбина, обича живота и не крие този факт. Ахмед Мюмюн Али живее в супер първокласно жилище, което не стопира да демонстрира в персоналните си профили в обществените мрежи.

Синеокият мъж го раздава инфлуенсър - както и доста родни известни персони, като в тази ситуация той натъртва на интериора вкъщи. Той се радва на огромен и моден хол, решен в позлатени акценти. Освен фотосите, до които се добра GlasNews.bg , фрагментите, които бяха публикувани от ГДБОП, също потвърждават обстоятелството, че имението на Ахмед е сносно обзаведено.



Освен скъпото жилище, което Мюмюн има, той постоянно може да бъде засечен на отмора в най-любимия му град - едно от седемте емирства, съставляващи Обединените арабски емирства, намиращи се на Арабския полуостров, а точно Дубай... Е, не е несъмнено дали е на отмора или е на " работна виза " с мускулестите момчета, които работят за него, само че несъмнено си прекарва повече от добре в античния град, написа GlasNews. Също негова обичана лятна дестинация е Монте Карло, Монако. Найс, а?

Злато, злато и отново злато... Пловдивчанинът Ахмед обича да се хвали и с първокласни скъпи придобивки. Истински фен е на марковите часовници, скъпарски пръстени, 24-каратови златни гривни и забележете - 24-каратов iPhone.

Вероятно Ахмед Али има много заделени средства в банковата си сметка. Ех, сладостен бохемски живот!



В началото на месец април сводникът споделя забавен статус в персоналния си профил в една от обществените мрежи, ето какво гласи той: " Събуждам се, човек над половин век… малко печален, само че и благополучен. Срещнах огромната и същинска обич, само че се сблъсках и с лъжата, лицемерието и подлостта. Научих се да прощавам! Силните останаха с мен, а слабите се скриха зад подправените си истини! Спечелих и реализирах всичко, за което се раждаме и живеем, и станах победител в най-трудната игра - ЖИВОТА. Ще ме попитате какво си поисквам? Да изживея същия живот, най-малко още един път! "

Дали Ахмед е станал победител в най-трудната игра - живота, както написа в обявата си, можем единствено да гадаем.

GlasNews.bg напомня, че въпросният господин, както и негов " бизнес " сътрудник, бяха задържани за трафик на хора за полова употреба. Набирани са жертви от мъжки пол, които са проституирали в разнообразни европейски страни - Англия, Швейцария, Франция, Германия и Дубай (ОАЕ). Там те били предлагани в уеб сайтове за запознанства.


Според осведомени, уредникът на кастингите за модели и шеф на редица фешън организации, е арестуван неведнъж в 6-то районно в Пловдив за обири, блудства, педофилия, измами, подправяне на документи и компании, закани. " До по кое време ще продължава тази корупция? ", вайкат се хора, потърпевши от скандалните схеми на Ахмед Али.

Бърза инспекция на GlasNews.bg демонстрира, че името на попадналият нееднократно в полицейски сводки, през 2016 година се свързва с регистрирането на компания с предмет на активност " Набиране и предложение посредством интернет на претенденти за кастинг посредством електронни известия /СМС/, правене на техните професионални портфолиа... ". Година по-късно, компанията трансформира седалището си от София в Пловдив. Компанията в началото е записана с името " Дворец на хубостта ", само че в интервала 2017-2018 няколко поредни пъти името на компанията се сменя. Към днешна дата сдружението продължава да действа и статусът му е деен. Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният импортиран капитал е в размер на 5,000 лв..



Кой различен пие утринното си кафе с " завивка " от петдесетаци? Ексклузивни фрагменти единствено в GlasNews.bg :



От полицията и прокуратурата проверяват лъжливите схеми на Ахмед към този момент към 10 години. Ако тази история има край, какъв ще е той?

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР