Ах този Буданов! За какъв го мислехме, а той какъв

...
Ах този Буданов! За какъв го мислехме, а той какъв
Коментари Харесай

Боян Чуков за шефа на украинското разузнаване: Ах този Буданов! За какъв го мислехме, а той какъв се оказа…

Ах този Буданов! За какъв го мислехме, а той какъв се оказа… Така възкликва в собствен пост анализаторът и политолог Боян Чуков. „ Ако имате подозрения по отношение на думите на Кирил Буданов и го подозирате, че е сътрудник на Путин гледайте българските национални малките екрани и ще разберете по какъв начин стоят в реалност нещата. “ Така написа още Чуков.

 

SafeNews разгласява коментара без редакторска интервенция:

 

След като Зеленски обществено разгласи, че Путин стои зад кончината на Навални… шефът на украинското военно разузнаване (ГУР) Кирил Буданов го издъни крепко. Последният съобщи пред публицисти: „ Аз мога да ви отчайвам, само че от това, което ни е известно, той (Навални) е умрял от тромб “.

Излиза, че съгласно полковник Кирил Буданов килърът на Навални е „ тромб “, а не Владимир Путин.

Видео с въпросното заявление на Кирил Буданов може да се види в интернет. Майката на Навални госпожа Людмира Навална е подписала здравно удостоверение за кончината на своя наследник. В него е написано, че нейният наследник Алексей Навални е умрял заради „ естествени “ аргументи. Ако имате подозрения по отношение на думите на Кирил Буданов и го подозирате, че е сътрудник на Путин гледайте българските национални малките екрани и ще разберете по какъв начин стоят в реалност нещата. Ах този Буданов! За какъв го мислехме, а той какъв се оказа…

 

 

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР