Ах, морето..., както се пее в една ста-а-ара българска песен,

...
Ах, морето..., както се пее в една ста-а-ара българска песен,
Коментари Харесай

Симона Загорова знае как: Певицата показа пищните си бомби на морето

" Ах, морето... ", както се пее в една ста-а-ара българска ария, която всички знаем добре. Симона Загорова е също на морска вълна, а последните ѝ фотоси възбудиха... интереса към певицата.

Горещата брюнетка несъмнено съумя да си върне формата след раждането на Галина. Певицата не напуща фитнес залите, с цел да може да демонстрира резултатите по плажовете. Една от обичаните дестинации на Симона е Гърция, само че сега се намира в родината и изкушава гларусите с ето такива плажни изяви:

Виж още: " Стриптизьорка, разтваря бедра като на гинекологичен обзор ": Азис се подигра на Бионсе

Загорова се постна по червен бански от две елементи, който разкрива всички значими елементи от тялото ѝ. " Симона, имаш луксозни бомби ", " Ужасно секси си станала ", пишат запалени почитатели на Симона.

25-годишната звезда не се стопира от работа, само че въпреки всичко намира време да презарежда батериите по плажовете ни. Певицата е затрупана с участия през лятото, а в това време се грижи и за щерка си Галина. Не е известно дали сега Загорова има гадже, само че нещо ни кара да си мислим, че напълно скоро ще разберем детайлности за персоналния живот.

Виж още: Подмазвачески истории в поп-фолкa: Биляниш засипа със суперлативи Лидия

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР