Агрономът показа как се е трансформирал през последните 10 години

...
Агрономът показа как се е трансформирал през последните 10 години
Коментари Харесай

Няма да повярвате какъв дебелак е бил викингът Дани от Игри на волята

Агрономът сподели по какъв начин се е трансформирал през последните 10 години

Даниел Димов от петия сезон на „ Игри на волята “, на чието мускулесто тяло и атлетична фигура могат да завидят доста мъже, единствено допреди няколко години е изглеждал изцяло друго.

Агрономът, който живее в Стратфорд, извади на показ в Instagram остаряла фотография, на която безусловно е неразпознаваем. От нея излиза наяве, че Дани е свалил много килограми, с цел да реализира днешната си визия.

„ Поглеждайки обратно в тази 10 годишна времева рамка, осъзнах какъв брой доста реализирах. Не станах милионер, не съумях да сбъдна всички мои фантазии. Не! Но се научих на дисциплинираност, отдаденост и блян. Стремеж да бъдеш най-хубавата версия на себе си! Никога не се примирявайте с посредственото тъй като от опит знам, че смяната ви чака и вие просто би трябвало да извършите първата крачка!!! Повярвайте в себе си и опциите си! Щом аз съумях, значи всеки може! “, написа гладиаторът към колажа със фотосите си от преди и в този момент.

34-годишният участник в „ Игри на волята “ работи за огромна земеделска компания в Англия и дава отговор за 8 хиляди декара с насаждения от грах и тикви. Той е разведен и е създател на любовна поезия. Често го оприличават на викинг, стана ясно от визитката му при старта на риалити шоуто, написа " Телеграф ".

 
                             
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР