Агресията е пределна, но тя си има обяснение. Преди дни

...
Агресията е пределна, но тя си има обяснение. Преди дни
Коментари Харесай

Озверяване! Убиец ли е българският народ!?

Агресията е пределна, само че тя си има пояснение.

Преди дни почитатели съблякоха момче на 14 години в столичен рейс, на връх Националния празник, други такива обезобразиха хлапак... Цветът няма никакво значение. Какво значение дали пребитите са червени, сини, жълти или зелени. Нали става дума за български деца родени от български майки. Не ни ли стига, че телевизионните вести наподобяват на черна хроника, а от екраните се стичат реки от кръв и сълзи?

И няма по какъв начин да е другояче, когато футболът в България е като на занимателен каданс спрямо което и да е състезание в Европа, а огромна част от стадионите ни не са мръднали от последните 40 години.

Няма по какъв начин да виждаме приветливи лица, когато болничната ни система е прогнила, а държавните здравни заведения наподобяват на морги.

Няма по какъв начин да е другояче, когато по улиците ни обгазяват брички на по четвърт век и никой не ги глобява.

Няма по какъв начин да е другояче, когато в Народното събрание към момента има "хора ", които се гордеят, че са измислили слогана "червени отпадъци ", а не си дават сметка, че назовават отпадъци български жители. Същите тези български жители, които в този момент им обезпечават екстрите.

Малката ни откъм територия, само че прелестна страна е потвърдила, че ражда надарени спортисти, актьори и учени. Но през днешния ден те са изместени от престъпните нарушители, които са основни герои в новинарските излъчвания.

Затова е извънредно време страната да си върне ограбеното от мафиотската приватизация и шепа олигарски и със събраните пари да построи нови игрища и спортни зали, които да забавляват хората, а не да ги озверяват.

В противоположен случай ще продължаваме да се трансформираме в убийци. Убийци на децата на майка България.

Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР