Агресия срещу десетгодишно дете в училищен двор в град Твърдица.

...
Агресия срещу десетгодишно дете в училищен двор в град Твърдица.
Коментари Харесай

Заплахи към 10-годишен от баща на съученичка: Ще те кача в багажника гол и ще те закарам в гората

Агресия против десетгодишно дете в учебен двор в град Твърдица. Родителите настояват, че момчето е дърпано и заплашвано от татко на своя съученичка, че ще го качи в багажника и ще го закара в гората.

Всичко това се случва на 20 февруари, когато пострадалото момче пристигнало на учебно заведение.

Бруталното нахлуване се случи пред очите на децата им, а в него участваха и трите сестри на мъжа

„ Синът ми е бил придърпан до физкултурния салон – от чужд за него човек, който след това се оказва татко на негова съученичка. Заплашван е, че ще го съблече гол и ще го вкара в багажника на кола, с цел да го закара в гората, че ще направи по този начин, че да уринира кръв “, описа майката на момчето Моника Симеонова.

То се обадило на родителите си, които идват при него за няколко минути. За него тази експанзия е била непредвидена.

Бащата на детето се обръща към индивида, отправял заканите, с въпроса по какъв начин е можел да изрази тези думи, с какво право.

Прокуратурата ще реши дали да даде лицата на съд

Отговорът бил, че има право, защото щерка му е била афектирана. Бащата на момичето отхвърля да застане пред камерата и разяснява обстановката.

„ Училището има двама охранители, които се грижат за двата корпуса на учебното заведение. В момента на случая защитата не е участвала на мястото “, разяснява Петранка Минчева, шеф на учебно заведение „ Неофит Рилски “ в Твърдица.

По думите на класния началник на двете деца проблем сред тях не е имало. Впоследствие тя схваща, че момичето е било афектирано предходния ден.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР