Агресия след алкохол и дрога е причина за убийството в

...
Агресия след алкохол и дрога е причина за убийството в
Коментари Харесай

Алкохол и дрога е причината за зверското убийство в хотел Рила


Агресия след алкохол и дрога е причина за убийството в хотел "Рила ". "Убийството на млада жена е извънредно брутално, като евентуално до него се е стигнало поради психологичен проблем, отключил се в съзнанието на задържания ", разяснява пред БТВ началникът на бранш "Криминална полиция " в Столична дирекция на вътрешните работи комисар Ангел Бадънков.

Задържаният самичък води служителите на реда до стаята, където е тялото на жертвата. Комисарят приказва с него, при което задържаният признава, че 2-3 дни преди този момент е взел опиати и е пил, а по-късно разказал по какъв начин лишил живота на дамата и какво предизвикал на натрупа по-късно.

"Явно момчето като е друсало са му се отключили някакви психологични проблеми. Според мен момичето не му е дало никакъв мотив ", изясни Бадънков.

При разказване на действието арестуваният повтаря "Трябваше ", само че служителят на реда разяснява, че "не беше типичният вманиачен, беше здравомислещ и се правеше на вманиачен... част от диалозите, които водихме, бяха доста подредени и доста смислени ".

Бадънков добави, че в годината има по 1-2 такива случая. Винаги това се случва преди Нова година и шесторното ликвидиране, постоянно в този интервал се случва, добави той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР