Агресия и насочено оръжие срещу шофьор - на това са

...
Агресия и насочено оръжие срещу шофьор - на това са
Коментари Харесай

Мъж размахва пистолет и удря шофьор на метри от районно управление в Пловдив

Агресия и ориентирано оръжие против водач - на това са станали свидетели  пловдивчани, които са пътували по един от най-оживените  булеварди в града под тепетата през днешния ден сутринта. Стресиран четец на  е алармирал до медията и е изпратил видеозапис, на който се вижда неуместната преживелица. Той приканва полицията за подпомагане в установяването на причинителя.

Парадоксалното е, че обстановката се е разиграла на метри от районно ръководство, а водачът се е качил в джипа си след това  е отпрашил без никакъв проблем.

По думи на очевидци, малко преди мъжът да насочи револвера си и да удари няколко пъти различен участник в придвижването, е имало гонка по целия бул. „ 6-ти септември ”. Агресивният водач на джип " Лексус " със софийска регистрация- CВ2465НВ е преследвал дребната пловдивска кола и е размахвал оръжието  през прозореца, заплашвайки другия лидер да спре.

Шофьорът на пловдивската кола се опитал да направи противоположен завой и да избегне преследвача си, само че без триумф. Водачът на лексуса го е засякъл и спрял целия трафик, по-късно е слязъл от автомобила си с оръжие в ръка, доближил се до пловдивската кола и почнал нападателно да удря  водача й и да заплашва с оръжието.  След  тази обстановка, виновникът се качил в автомобила си, като че ли нищо не се е случило, а пловдивското возило траяло по булеварда.

Много от водачите, станали очевидци на тази картина, са безусловно възмутени и изплашени от дейностите на мъжа. Към момента не е ясно какъв е типът на оръжието и дали то е законно. Медията ни строго осъжда подобен тип прояви и се надява пловдивската полиция да се самосезира и по-бързо водачът да бъде открит и осъден.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР