Агресивни ли са и до колко децата във Варна? Това

...
Агресивни ли са и до колко децата във Варна? Това
Коментари Харесай

Проверяват агресивността на малчуганите във Варна

Агресивни ли са и до какъв брой децата във Варна? Това цели да разбере екипът на  плана " Да надмогнем спора с нас и с другите ", който е ориентиран към предварителна защита на рисково държание и правонарушения измежду младежите, към попречване на физически или психически вреди. Това ще се получи посредством лекции, водени от специалист по трафик на хора и рисково държание, и осъществяване на социологическо изследване измежду учениците от учебните заведения във Варна, като второто ще даде основа за въвеждане на положителни методики против асоциални прояви.

В първия част по плана, който е финансиран от община " Варна ", дирекция " Превенции ", специалист по трафик на хора и рисково държание, ще организира обучителни лекции измежду възпитаници от учебни заведения в града, събщиха на конференция през днешния ден.

След това следва социологическо изследване. То ще даде разбор за личностните рискови фактори у децата и младежите, а точно: натиск/стрес, меланхолия, експанзия, импулсивност/хиперактивност, асоциално държание, душевен проблеми, които са подбудени от фамилна среда, връзките сред преподавател - възпитаник и преподавател - родител, невисок социалноикономически статус, връстници, които правят закононарушение, невисок наставнически надзор, отричане от наставнически отговорности, спор в фамилията, ниска дисциплинираност, непосредственост с нездравословна среда, ниски просветителни желания, отчуждение от системата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР