Агресивни кучета нападат хора на туристическа пътека край Пловдив. За

...
Агресивни кучета нападат хора на туристическа пътека край Пловдив. За
Коментари Харесай

Агресивни кучета се спускат на хора на туристическа пътека край Пловдив

Агресивни кучета атакуват хора на туристическа пътека край Пловдив. За това алармираха читатели на TrafficNews , които описаха, че на пътека в региона на Хижа Здравец има пуснати няколко кучета, които редовно се спускат на хора, разхождащи се по пътеката. Тази събота питбул, който е отглеждан в частен парцел на пътеката към село Яворово е нападнало хора.
Прочетете още
„ Предупредих и в групата за планинари да внимават, само че това не е решение. Ежедневно минават и хора с дребни деца и кучета от там, защото е доста посещавана, ще стане случай, а обсег в региона няма и не може да се потърси даже и помощ ”, споделят читателите ни.

Преди година още веднъж на същото място при разходка с другари попадат на същите пуснати кучета в региона, които още веднъж се спускали на разхождащите се хора.

„ Искам да прикани притежателите на нападателни кучета, изключително в региони, които са мощно посещавани от туристи и планинари да лимитират любимците си, с цел да не се стига още веднъж до тежки произшествия. За благополучие този път успяхме да се защитим с тояги, които за благополучие носехме, само че идващия път може да пострада човек или друго куче, което се води на каишка. Апелирам за повече отговорност на притежателите на кучета. Аз също имам огромно куче, само че в никакъв случай не бих заплашила живота и душeвността на някой с сходно безконтролно държание ”, описват още читателите ни.

Тогава се е наложило даже инцидентно преминаващи с джип хора да качат туристите в автомобила, с цел да ги закарат на безвредно място.

„ Реших, че е добре да се предупредят хората, защото на потегляне срещнахме възрастни хора и деца, а аз от доста години навестявам тази околност ”, приключват те.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР