Агресивен монтанчанин е тикнат в ареста заради това, че буйствал,

...
Агресивен монтанчанин е тикнат в ареста заради това, че буйствал,
Коментари Харесай

Този див Северозапад: Мъж буйства пред ченгета, спрели го за проверка

Агресивен монтанчанин е тикнат в ареста поради това, че буйствал, когато бил спрян за инспекция от полицейски чиновници, научи BulNews.bg.
Сцената се е разиграла през вчерашния ден заран във Вършец. Около 9.16 часа на ул. „ Васил Левски “ в курортния град дежурен автопатрул на локалното районно ръководство спрял за инспекция товарен автомобил „ Мерцедес 212Д ". Ченгетата му посочили стоп палка, тъй като водачът - 29-годишен монтанчанин с букви Р.Б., бил в очевидно нарушаване на Закона за придвижване по пътищата.
Докато дежурният автопатрул правил инспекция на автомобила и лидера, пасажерът на предната дясна седалка – И.О. на 32 години от Монтана, слязъл от автомобила и посочил очевидно неодобрение от обстоятелството, че са спрени за инспекция. Той почнал да вика и да се държи жестоко. След като му било разпоредено да се върне в автомобила, И.О. не извършил полицейското предписание и се опитал да попречи на полицейските органи да изпълнят служебните си отговорности.
Нарушителят е доведен в районното ръководство във Вършец, където откакто са му формирани 3 акта, е арестуван за 24 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР