Аграрният ни министър Кирил Вътев е участвал в официалното откриване

...
Аграрният ни министър Кирил Вътев е участвал в официалното откриване
Коментари Харесай

Министър Вътев участва в официалното откриване на Международното изложение „АГРА 2023“ в Словения

Аграрният ни министър Кирил Вътев е взел участие в формалното разкриване на Международното ревю за земеделие и хранителни артикули „ АГРА 2023 “ в словенския град Горня Радгона . Преди това той е провел неофициална среща със словенския си сътрудник Ирена Шинко , по време на която са били разисквани провокациите в бранша, опциите за обмяна на опит и положителни практики в региона на пчеларството. Сред тематиките на диалог, които бяха дискутирани от двамата министри е било и идното присъединяване на България като страна сътрудник на ревюто през 2024 година

На българския щанд министър Вътев посрещна словенския президент Наташа Пирц Мусар , която публично откри ревюто.

За поредна година Министерството на земеделието и храните /МЗХ/ провежда присъединяване в ревюто с народен щанд . Той е ситуиран на повърхност от 69 кв. м. , като на него тази година се показват 5 компании, предлагащи мед, пчелни артикули, млечни артикули и етерични масла.

Престижното ревю се организира за 61-и път в Горня Радгона, като на него се презентират най-новите технологии в производството, развъждането и преработката на земеделска продукция, в наличието на водещите международни марки в селскостопанската, горската техника, както и в оборудването за хранително-вкусовата индустрия. Представят се и висококачествени аграрни култури, хранителни артикули, ястия и виновност.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР