Агитка от Враца пътува в деня на мача за Пловдив,

...
Агитка от Враца пътува в деня на мача за Пловдив,
Коментари Харесай

Автобус с фенове на Ботев /Враца/ пътува за двубоя с Марица в Пловдив

Агитка от Враца пътува в деня на мача за Пловдив, с цел да поддържа своите любимци от "Ботев " против "Марица ". Двубоят от програмата на 16-ия кръг е в събота от 14.30 часа.
Гостите ще разчитат на рейс, с цел да стигнат до града на 7-те тепета. Според шефа на фенклуб "Ботев Враца вечно " Мирослав Ангелов, рейсът потегля в 9 часа в събота пред стадион „ Христо Ботев “. Пътуването е гратис и към момента се намират места, тъй че всеки, който желае да поддържа тима, дано се съобщи във фенклуба, чиято постройка е на бул. "Демокрация " във Враца.
Тъй като предварителният интерес за пътуването до Пловдив е огромен, момчетата със зелени шалчета са планували и пътешестване с персонални коли. Автоколоната ще потегли дружно с автобуса, добави Мирослав Ангелов.
"За гостуването на "Марица " в събота 25.11 е провиснал безвъзмезден рейс който потегля в 9:00 пред стадиона. Всички искащи могат да се запишат във фен-клуба. Събираме се 8:45 пред стадиона! Нека подкрепим "Ботев " в последното посещение за годината ", оповестяват от фенклуба.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР