Агире: Салах може да напусне Ливърпул след един или два

...
Агире: Салах може да напусне Ливърпул след един или два
Коментари Харесай

Агире: Салах може да напусне Ливърпул след един или два сезона

Агире: Салах може да напусне Ливърпул след един или два сезона
Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах може да напусне Ливърпул в околните години, в случай че мърсисайдци не съумеят да завоюват трофей. Това съобщи селекционерът на Египет Хавиер Агире. 26-годишният футболист изигра извънреден сезон през миналата акция за,,червените “, реализирайки 32 гола в 36 мача, което бе и самобитен връх за Висшата лига във формата с 38 срещи.

Той завоюва Златната обувка и бе избран за най-хубавият състезател в Премиърлийг за сезон 2017/2018. Въпреки превъзходното показване на египтянина, което докара до край на Ливърпул в Шампионската лига и битка за купата в шампионата, Ливърпул остава без трофей след триумфа за Купата на Лигата през 2012 година.

,,Салах може да напусне Ливърпул след сезон или два, в случай че не завоюва титли “, съобщи Агире за ONSport, представен от Goal.,,Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп знае чудесно това и по тази причина тимът работи интензивно, с цел да победи с купа “, приключи египетският селекционер.

Салах има един-единствен трофей в 12-годишната си кариера, откакто завоюва купата на Швейцария с Базел през сезон 2012/13. Той се надява на нов с мърсисайдския клуб, като отборът се състезава на три фронта – Висшата лига, Шампионската лига и ФА Къп, като към този момент отпадна за Карабао Къп от Челси. В идващия кръг от шампионата Ливърпул гостуват на Уотфорд в събота следобяд. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР