Agility Robotics скоро ще пусне актуализирана версия на своя двуног

...
Agility Robotics скоро ще пусне актуализирана версия на своя двуног
Коментари Харесай

Двукрак робот заменя хората на работа в складовете

Agility Robotics скоро ще пусне обновена версия на своя двуног складов робот Digits. Роботът ще извършва рискови или повтарящи се задания. Новата версия включва глава с LED анимирани очи, както и с ръце, с които може да извършва по-широк набор от работни задания.

Новата версия на робота Digits може да „ носи повече, да се изкачва по-високо, да зарежда по-бързо, да устоя по-дълго “, настояват от компанията. В допълнение, роботът може да сканира околната среда по-ефективно, усещането му е по-остро и той взаимодейства по-добре с хората.
 Двукрак робот заменя хората на работа в складовете (ВИДЕО) - 2
Digits тежи към 63 кг, висок е 170 см и има новопроектирани „ крайни ефектори “ (ръце), които оказват помощ на робота да доближи ниски или високи места и да сложи или вземе продукти, намиращи се в складовете за доставка.

„ Работата в склад включва доста автоматизирани, повтарящи се задания, които прекомерно постоянно водят до пострадвания и огромно текучество, оставяйки пропуски в работната мощ, които попречват веригите за доставки “, изясняват от компанията.
 Двукрак робот заменя хората на работа в складовете (ВИДЕО) - 3
Като многофункционален робот, той може да извършва доста задания и е в положение да се приспособява към разнообразни работни процеси. Роботът Digits ще може да превключва сред дилемите според от настоящите потребности на склада.

Човекоподобният робот е създаден да работи в човешки пространства, което разрешава елементарно внедряване във към този момент съществуващи складови функционалности и построена инфраструктура без скъпи надстройки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР