Агенцията за обществени поръчки в Тирана обяви победител в търга

...
Агенцията за обществени поръчки в Тирана обяви победител в търга
Коментари Харесай

Тирана избра фирма-изпълнител за спътниците си `Албания 1` и `Албания 2` - Свят

Агенцията за публични поръчки в Тирана разгласи победител в търга с обект „ Реализация на план за наблюдаване на територията с съвременна технология (сателитна услуга) по процедурата „ спортен разговор “, проведен от Агенция „ Гражданска отбрана “, институция към Министерството на защитата, заяви албанското издание Vox.

Става въпрос за спътниците " Албания 1 " и " Албания 2 ", чието изстрелване още през март т. година беше обявено по-рано от премиера Еди Рама, само че по този начин и не се състоя.

Победител в търга е американската компания " Satellogic USA " Inc. Според тръжната документи съглашението ще коства на албанската страна към 6 милиона $ за три години.

Процедурата е засекретена и компанията няма да оповестява обществено предоставената информация, в това число механически или търговски секрети и поверителни характерности на предложения и поръчки за присъединяване, политика, която която албанското държавно управление спазваше и в договорите за имунизациите против COVID-19.

„ В случай, че компанията не даде застраховка на контракта в крайния период, избран в обявлението на победител, тогава възложителят ще задържи депозита и ще подписа контракт с втория класиран участник. “ - се показва в известието на албанската АОП.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР