Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ (FDA)

...
Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ (FDA)
Коментари Харесай

Засега в САЩ не откриват връзка между случаи на тромбоза и ваксината срещу коронавирус на Johnson & Johnson

Агенцията за надзор на храните и медикаментите на Съединени американски щати (FDA) към този момент не е разкрила връзка сред случаите на формиране на тромби в кръвта и имунизацията против ковид на JohnsonJohnson, заяви Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.
Припомняме, че в Съединени американски щати изследват 4 докладвани случая след слагане на имунизацията (тя се прави от белгийската компания " Янсен ", зад която стои американския колос), един от които е съдбовен.
 ЕМА изследва известия за тромбози след имунизация с Джонсън и Джонсън ЕМА изследва известия за тромбози след имунизация с " Джонсън и Джонсън "
Фармакологичната комисия за оценка на риска към Европейската организация по медикаментите (ЕМА) изследва известия за тромбоза след поставянет...
Европейската организация по медикаментите (EMA) от своя страна продължава да изследва сходна догадка за имунизацията на американския фармацевтичен колос. Тя ще разшири своето следствие върху имунизацията на AstraZeneca, към този момент имаща отношение към проявата на същите признаци, свързани със съдови проблеми.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР