Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) и Главна дирекция “Борба

...
Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) и Главна дирекция “Борба
Коментари Харесай

АДФИ и ГДБОП проверяват Турски поток по сигнал на Биволъ

Агенцията за държавна финансова ревизия (АДФИ) и Главна дирекция “Борба с проведената престъпност ” (ГДБОП) ревизират плана за газопровод “Турски поток 2 ” ( “Балкански поток ”) по сигнал на.

Става дума за сигнала на медията до президента Румен Радев и служебния министър-председател Стефан Янев от юли, препратен по подготвеност на 8 министри от държавното управление.
 ДАНС нахлу в Българския енергиен холдинг ДАНС нахлу в Българския енергиен холдинг
ДАНС прави инспекции в Българския енергиен холдинг, оповестява Българска национална телевизия. От организацията не потвърдиха, само че и не отхвърлиха информацията. По непо...

Съответно служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков разпоредил инспекция на ГДБОП. А служебният министър на енергетиката Андрей Живков е сезирал Министерството на финансите, което да назначи инспекция на АДФИ, показват от “Биволъ ” по информация на ведомството.

В най-хубавия случай вложенията на “Булгартрансгаз ” (БТГ) в газопровода на “Газпром ” у нас, ще се изплатят след 15 години, установи инспекцията на енергийното министерство, представена в писмо до “Биволъ ”.

Това изяснява настояването на министъра към Българския енергиен холдинг (БЕХ) неотложно да уволни съвета на шефовете на БТГ отпред с доближения до ГЕРБ Владимир Малинов.

Подробности по тематиката.
 Илиян Василев: Турски поток в България няма да влезе в комерсиална употреба още незнайно количество време Илиян Василев: Турски поток в България няма да влезе в комерсиална употреба още незнайно количество време
" За тези, които се чудят за какво срокът на интерерконектора с Гърция се отлагал за средата на идната година, опорката на Булгаргаз че...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР