Агенцията, представляваща Кание Уест, реши да прекрати отношения с рап

...
Агенцията, представляваща Кание Уест, реши да прекрати отношения с рап
Коментари Харесай

Бизнес партньори на Кание Уест се отказаха от отношенията си с него

Агенцията, представляваща Кание Уест, реши да приключи връзки с рап изпълнителя, предадоха АП и ДПА. Причината са антисемитските мнения на създателя, прочут и с артистичия псевдоним Йе. Малко по-късно същото стори и " Адидас ".

Кание Уест към този момент получи възбрана да разгласява в Туитър и Инстаграм поради антисемитски мнения и такива с обидно наличие. Според него робството е било въпрос на избор, а имунизацията против COVID-19 беше наречена от рапъра „ белег на звяра “. По-рано този месец Йе беше подложен на критика и поради блуза с надпис " Животът на белите има значение " ( " White Lives Matter " ) при показване на последната си сбирка на Парижката фешън седмица.

Агенцията, която до момента представляваше рапъра – " CAA ", е измежду най-големите в Холивуд. Според източник, който не е оторизиран да приказва обществено, последните мнения на Уест в разнообразни изявленията са станали причина за прекратяване на бизнес връзките.

" CAA " e следващата организация, която прекъсва връзките си с Кание Уест. Други водещи фигури в развлекателната промишленост като Ари Емануел, изпълнителен шеф на компанията " Ендевър ", споделиха, че прекъсват връзките с рапъра след антиеврейския му коментар в Туитър. „ Който продължи да работи с Уест, подкрепя разпространяването на неговата илюзия и ненавист “, сподели той пред " Файненшъл таймс ".

Ари Емануел изиска от " Епъл " и " Спотифай " да спрат стрийминга на музиката на Йе.

Той се обърна и към " Парлър " с апел да не осъществят договорката по продажбата на медийната платформа. Крайнодясната платформа разгласи, че ще бъде продадена на Кание Уест.   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР