Агенцията по вписванията обжалва решението на Окръжния съд в Пловдив

...
Агенцията по вписванията обжалва решението на Окръжния съд в Пловдив
Коментари Харесай

Агенцията по вписванията обжалва съдебното решение Пловдивският панаир да бъде придобит от Георги Гергов

Агенцията по вписванията апелира решението на Окръжния съд в Пловдив по отношение на апорта на варненските акции на Панаира в следеното от Георги Гергов сдружение " Пълдин Туринвест ".

От “Продължаваме смяната - Демократична България ” внесоха молба до Агенцията да отбрани пред по-горна правосъдна инстанция отхвърли сида впише в Търговския указател акциите.

Припомням, че с решение на арбитър Симеон Захариев от Окръжен съд Пловдив варненските акции на Панаира остават дефинитивно в Георги Гергов. На правилото на инцидентното систематизиране, магистратът за трети път преглежда проблема. Захариев към този момент отхвърли жалбата на кмета Здравко Димитров против повдигането на капитала на сдружението „ Пълдин туринвест “, а самия градоначалник по-късно не изиска да оспори проблема.

На процедура с решението на арбитър Захариев, което дава наложителни указания на Агенция по вписванията - търговски указател да извърши стремежи апорт, пътят за договорката за придобиване на над 79% от контрола върху Панаира от Гергов е свободен.

След дейностите на Агенцията по вписванията от през днешния ден развиването на обстановката остава в ръцете на Пловдивския апелативен съд.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР