Агенцията по геодезия, картография и кадастър (АГКК) обещава през септември

...
Агенцията по геодезия, картография и кадастър (АГКК) обещава през септември
Коментари Харесай

Кадастърът обещава през септември нивата до Доган сарай най-после да стане плаж


Агенцията по геодезия, картография и кадастър (АГКК) дава обещание през септември плажът край лятната резиденция на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган, която на картата е земеделска земя, публично да попада като плаж. Това се споделя в отговора на АГКК до Mediapool.

За отсъствието на плажа от профилираната кадастрална карта стана ясно от следствие на " Биволъ ". Проблемът стана забележим обаче едвам след дебаркирането на водача на " Демократична България " Христо Иванов край сараите на Доган при започване на юли, с което той сподели по какъв начин е завладяна страната от Движение за права и свободи.

Сега се оказва, че процедурата по изправянето на тази очевидна неточност, за който никой не е поел отговорност все още, е много дълга.

На 14 юли Министерството на туризма изиска от АГКК да нанесе плажа на картата.

Спазвайки наредбите на Закона за публичните поръчки АГКК уведомява, че е сключила контракт с правоспособно лице по Закона за кадастъра и имотния указател. В отговора до Mediapool не е посочено кое е това лице, а на интернет страницата на АГКК тази информация, която по закон е обществена, не бе открита от Mediapool.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР