Агенцията отбелязва, че издигането на бившия пилот на изтребител става

...
Агенцията отбелязва, че издигането на бившия пилот на изтребител става
Коментари Харесай

Джо Байдън избра началник-щаба на ВВС на САЩ за председател на Комитета на началник-щабовете

Агенцията отбелязва, че издигането на някогашния водач на изтребител става в миг на възходящо напрежение в връзките с Китай.

Очаква се Байдън да разгласи публично решението си през днешния ден, сподели върховен представител, поискал да резервира анонимност.

Браун, чието дълго чакано предопределение би трябвало да бъде одобрено от Сената, ще бъде едвам вторият негър офицер, който става ръководител на Обединения комитет на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати след Колин Пауъл преди двадесет години.

Тази стъпка следва назначението на Лойд Остин, който е първият негър министър на защитата на Съединени американски щати - най-висшия граждански пост в Пентагона.

Високопоставен чиновник от държавното управление на Байдън сподели, че президентът е приел рекомендацията на Остин да избере Браун за поста, защото той " е наясно със стратегическите провокации, пред които са изправени Съединени американски щати по света ". " Той оказа помощ за подготвянето и реализирането на въздушната акция против групировката " Ислямска страна ". Познава в дълбочина провокациите, които слага Китай. Добре осведомен е с вероятностите и качествата на нашите съдружници от НАТО, съобщи служителят.

Браун се самоопределя като интроверт, чийто обществен облик внезапно контрастира с личността на сегашния ръководител на Обединения комитет на началник-щабовете - словоохотливия армейски военачалник Марк Мили.

Мандатът на Мили, който оглави комитета при ръководството на Тръмп, само че остана на поста и при Байдън, изтича през октомври, показва Асошиейтед прес.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР