Агенцията на ООН за бежанците е обявила, че Великобритания трябва

...
Агенцията на ООН за бежанците е обявила, че Великобритания трябва
Коментари Харесай

ООН: Великобритания да не настанява бежанки от Украйна при необвързани мъже

Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците е оповестила, че Англия би трябвало да спре да настанява украинки, които са сами и бягат от съветската инвазия, в домовете на необвързани британци, осведоми Тhe Guardian.

След началото на съветската инвазия английското държавно управление започва програмата "Домове за Украйна ", по която над 150 000 души оферират стаи в своите жилища за бягащите от страната.

В няколко английски медии обаче беше разказано в детайли по какъв начин британци вземат на прицел уязвими необвързани дами, които идват от Украйна, като в някои случаи желаят полови контакти в подмяна на настаняване.

Говорител на организацията е декларирал пред Guardian, че е нужен "по-подходящ развой на съчетаване ", тъй че необвързаните дами да бъдат настанявани при дами или фамилии.

"В противоположен случай може да се стигне до увеличение на рисковете за дамите, в добавка към контузията от това, че се е наложило да изоставен домовете си, че са разграничени от фамилиите си и от насилието ".

Програмата "Домове за Украйна " получава съществени рецензии във Англия, а на претендентите се постанова да чакат дълго.

Няколко бежанци от Украйна са декларирали пред Insider, че избират да се върнат в разкъсваната от война Украйна, защото са изтощени от "глада и неналичието на дом " в резултат на дългото очакване за английски визи.

В края на март 16 организации, които оказват помощ на бежанците и се борят с трафика на хора, предизвестиха, че програмата е застрашена да се трансформира в "Tinder за секстрафиканти. "
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР