Агенция Пътна инфраструктура“ предприема мерки за укрепване на участъка от

...
Агенция Пътна инфраструктура“ предприема мерки за укрепване на участъка от
Коментари Харесай

Предприемат мерки за укрепване на част от пропадналия път Копривщица - Стрелча

Агенция " Пътна инфраструктура “ подхваща ограничения за подсилване на сектора от път III-606 Копривщица - Стрелча, пропаднал от проливните дъждове и наводненията. Предстои подготовката на документи за оповестяването на социална поръчка на планиране и осъществяване на ремонтно-възстановителни работи на правата. Компрометираното трасе е при 21-ви км на третокласния път и обгръща пътния откос и част от пътното платно. Това постанова да бъдат подхванати укрепително-възстановителни работи на близо 60 метра от платното. По първични планирани оценки ремонтните действия ще са за към 400 хиляди лева Третокласният път обезпечава връзката на Подбалканския път I-6 с област Пазарджик и е съществена връзка за жителите на Копривщица с Пазарджишка и Пловдивска област, оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура "

Движението в сектора при 21-ви км от път III-606 Копривщица - Стрелча се прави в една лента. Трасето е обезопасено и сигнализирано с бализи. Необходимо е водачите да карат деликатно и с нараснало внимание.

Около 40 чиновници на Националното тол ръководство и на Агенция " Пътна инфраструктура “ оказват помощ в отстраняването на повредите по пътищата в селата в Карловско. Специализирана техника на пътноподдържащите компании взе участие в разчистването на вредите след наводнението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР